Noves polítiques al Flickr

NOVES POLÍTIQUES AL FLICKR

El Kraal de monitors de l’Agrupament Escolta Montserrat ha pres una decisió repecte la privacitat dels nostres escoltes.

A partir del mes de març del 2019, totes les fotografies i vídeos del nostre Flickr estaran de manera privada i només podran accedir a veure el contingut, els usuaris que l’A.E.Montserrat autoritzem.

QUÈ ÉS EL FLICKR ? PER QUÈ NOSALTREM L'UTILITZEM?

El Flickr és un lloc web que funciona com a xarxa social, i que permet compartir fotografies i vídeos en xarxa. L’Agrupament Escolta Montserrat té un perfil on penja totes les fotografies i vídeos de les activitats que es realitzen durant tot el curs.

PER QUÈ FEM AQUEST CANVI?

Més privacitat per els escoltes

D’aquesta manera controlem qui té accés i qui no té accés a les fotografies. Cal complir unes condicions d’ús i en cas que no es compleixin podrem denegar l’accés a algun usuari. Sabem que hi ha fotografies i vídeo a les xarxes socials on aquest material és públic però ja ens assegurem que compleixin estrictament els drets d’imatge.

Més senzillesa

Al tenir crear un compte de Flickr, podreu accedir directament a totes les fotografies des de la App del vostre dispositiu mòbil sense la necessitat d’entrar a la web. Les podreu descarregar, marcar com a favorites, comentar-les… us serà molt més fàcil accedir a les fotografies i vídeos.

PASSOS A SEGUIR

DESCARREGAR L'APP

PREGUNTES D'INTERÈS COMÚ

Flickr és gratis?

Si, crear un compte a Flickr és totalment gratuït. Per visualitzar les fotografies del nostre perfil no cal pagar res.

Què és Flickr Plus / Flickr Pro?

És la versió premium de Flickr, no cal que compris res. Simplement necessites el compte de Flickr per consultar les nostres fotografies.

Què és Flickr Uploadr?

És la eina per pujar a la web de Flickr totes les fotografies de la teva fototeca del teu dispositiu mòbil. Si ho fas, totes les teves fotografies seran públiques, així que no cal fer-ho.

Comments are closed.