POLÍTICA DE PRIVACITAT

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

 • En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la seva normativa de desenvolupament, se li informa que les dades personals facilitades per vostè seran incorporats a un fitxer automatitzat el responsable del qual i titular és l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT, amb la finalitat prestar-li els nostres serveis.
 • A través de l’emplenament de formularis del web, o de contacte, o mitjançant l’enviament de correus electrònics o qualsevol altre tipus de sol·licitud d’informació remesa a l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT, l’interessat presta el seu consentiment exprés per al tractament de les seves dades personals i per rebre comunicacions comercials sobre els serveis de l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT
 • En cap cas l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT, utilitzarà les dades personals dels interessats per a finalitats diferents dels anteriorment esmentats, i es compromet a guardar el degut secret professional i a establir les mesures tècniques i organitzatives necessàries per salvaguardar la informació conforme als requeriments que estableix el RD 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD.
 • Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a qualsevol moment, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que li identifiqui, dirigit a l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT C/ Vallespir, 160 – 08014 – BARCELONA o a la següent direcció: [email protected]

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE MENORS

 • Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquest web i accepta el seu tractament declara formalment ser major de 16 anys. Queda prohibit l’accés i ús del portal als menors de 14 anys d’edat.
 • L’ AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT recorda a les persones majors d’edat que tinguin al seu càrrec menors, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per sol·licitar algun servei.
 • També els informa que existeixen programes informàtics per acotar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 • Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquesta pàgina web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT
 • En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del web: www.aemontserrat.org al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió de dites dretes per part de l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT tret que s’estableixi expressament el contrari.

CONDICIONS D'ÚS

 • L’accés a aquest lloc web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves que regulen l’accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a la disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes i serveis.
 • Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc web per a la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.
 • L’ AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se d’aquesta utilització o ús de la informació.
 • Tant l’accés a aquest Web com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.
 • L’usuari s’obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquest web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.
 • L’ AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT es reserva el dret a modificar els continguts de l’oferta comercial dels productes quan ho estimi oportú i a mantenir el seu contingut actualitzat.
 • L’ AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT, no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

ENLLAÇOS A ALTRES PÀGINES WEBS

 • Els enllaços (links) que pot trobar en aquest web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT, per això, l’AGRUPAMENT ESCOLTA MONTSERRAT no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs web ni estan coberts pel present Avís Legal. Si accedeix a aquests webs haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privadesa poden ser diferents a la nostra.

LEGISLACIÓ APLICABLE I COMPETÈNCIA JURISDICCIONAL

 • Tots els litigis, controvèrsies o reclamacions sorgides de la interpretació o l’execució de les condicions generals d’aquest web es regiran per la legislació espanyola, i se sotmetran a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals del domicili del titular del Web.

Comments are closed.